WMR Productions vertegenwoordigt Danny Everett en Merel Eve. Zie hieronder voor meer informatie over de artiesten.

Danny Everett:

 

Na een drukke muziekperiode in 2016 en 2017 als ook het uitbrengen van een 2Cd albums voor het goede doel (Kika) met bekende artiesten als Dick van Altena (Major Dundee), Dries Holten (Sandra & Andres), en de helaas veel te vroeg overleden zanger Riem de Wolff (The Blue Diamonds), vindt zijn management bureau (WMR Productions) uit den Haag dat het weer tijd wordt voor het uitbrengen van een gezellige Nederlandstalige Cd single. Het is een bekend deuntje wat als single nog nooit eerder is uitgebracht in Nederland. Henk Van Broekhoven (alias John Spencer) heeft de Engelse tekst geschreven en 37 jaar geleden was het in Duitsland een nummer 1 hit. In België heeft dit liedje eveneens de hoogste plaats bereikt en Danny Everett gaat met zijn cd-vertolking proberen de Nederlandse hitparade te veroveren met een nieuwe videoclip.  Op verzoek van Danny Everett heeft John Spencer speciaal een Nederlandse tekst geschreven met een vrolijke accordeon partij. John Spencer en Mabi Recordings (Mario Biesmans – arrangementen) hebben samen de productie voor hun rekening genomen. Het eindresultaat laten wij over aan alle fans en kenners in de muziekwereld.

Danny Everett is geen onbekende in het Rock & Roll, Nederlandse en Seventies circuit en heeft al meer dan 17 CD albums op zijn naam staan. Hij heeft gewerkt voor Corry Konings, duetten opgenomen met Albert West, Dick van Altena, Andres, Riem de Wolff, Edu Schalk (Entertainers) en Video Interviews gedaan voor Corry Konings met Marco Borsato, Imca Marina, Koos Albers, Dennie Christiaan, Mieke, Benny Neyman, Emile Hartkamp, Marjan Berger, Nick Mackenzie, Jack Jersey e.v.a. Bijna iedereen kent dit bekende deuntje en zingt het refrein mee uit volle borst met de uitspraak ‘Koekoek’. De titel? ‘Hello Good Morning, Hoe Gaat Het?’

Nederlands talig is een vervolg op zijn Nederlands talige album bij HJDM Music geproduceerd door Andres (Dries Holten) en de lijn van zijn eigen stijl aan te houden in het muziekgenre van Jack Jersey. Als ode aan hem heeft Danny Everett een “Tribute To Jack Jersey Show” geschreven en wordt hierin begeleidt door Hot News.

 

Info & boekingen: WMR Productions: 070-7855922 / 06-10229057